Kul sponsring & projekt att skriva om – Private Training Online

pto-logga-original

Dags för ett kul, sponsrat experiment!

Längesedan det skrevs något på bloggen. Jag vet. Ligger ett helt gäng med halvskrivna inlägg på datorn, men jag har inte riktigt känt någon motivation till att skriva färdigt dem. Lite tråkigt, men samtidigt lite skönt också att inte känna tvång att skriva – vilket jag helt ärligt kände ganska rejält där ett tag.

Hur som helst. Ni som följt bloggen länge minns säkert mina något provocerade inlägg kring smyg-sponsrade bloggar och annat. Bland annat det här där jag drog upp de som kontaktat mig och lite fint konstaterade att de var helt fel ute… Kasinon, spel och annat skit som jag aldrig skulle skriva om bara sådär. Men när jag fick ett mail från en kille på ”Private Training Online” så tänkte jag att det för första gången kan vara läge med ett samarbete och något av ett halvsponsrat inlägg. Nyfiken?

Kort om det här med sponsrade inlägg…

Jag har oerhört lite respekt för köpta bloggare, som bara skriver det som köparen tycker att man bör skriva. Oftast handlar det om att göra reklam för diverse skit som typ ”Coca-Cola Life” eller nån proteinbar som har en innehållsförteckning som knäcker vilken kemistudent som helst.

Men  när det är öppet att man sponsras och när det går i linje med övrig filosofi, då tycker jag det är helt ok. Speciellt kul är det ju om det sedan kan bli något intressant för läsarna att följa. Vilket det här kan bli hoppas jag.

Min tanke med att hoppa på?

Även om jag är en sån personlighet som har lätt att motivera mig själv att dra ner i garaget för att lyfta tungt, ska det bli väldigt trevligt att inte behöva lägga all tankeverksamhet själv och göra upplägget själv.

Jag har verkligen inte blivit rik på att skriva bloggen. Närmare bestämt så har jag gått back i och med att jag betalar för lite webbhotell och annat själv. Jag lägger ner tid på att skriva, tid på att skänka bort kombucha-scoobys och ganska rejält med tid på att hjälpa andra genom att alltid svara på mail etc. Så jag ser det här som ett gyllene tillfälle för en win-win.

Jag får möjligheten att få stöd med PT och kostupplägg. Jag kan utvärdera hur det fungerar online jämfört med som jag gjorde tidigare att köpa fysisk PT på SATS. Jag får också möjlighet att dela med mig av allt från resultat till tankar kring upplägg och hur det känns att köra online-stöd.

Så inte dumt alls – och förhoppningsvis något som blir riktigt kul för er läsare att följa!

Om jag inte gillar det då?

TrashDet är en risk de tar med att sponsra mig helt klart. Gillar jag inte det så kommer jag att säga det. Men det är väl inte så att någon tvekar på det hoppas jag? Då har misslyckats med hela tanken med bloggen som är att försöka vara så trovärdig som möjlig genom att vara öppen och ärlig med vad jag skriver och varför.

Jag har inte gjort så mycket av den här typen av egna projekt utöver starting strength som jag rapporterade en del kring, så min förhoppning är att kunna ge någon inspiration att be om hjälp och satsa på att investera i sig själv. Väldigt lätt att glömma bort att det är bland det viktigaste och bästa vi kan göra med våra pengar.

Avslutande tankar

Jag gillar tanken på att få hjälp med upplägg och pepp. Även om jag är en sån personlighet som har lätt att motivera mig själv att dra ner i garaget för att lyfta tungt, ska det bli väldigt trevligt att inte behöva lägga all tankeverksamhet själv och göra upplägget själv.

Det tar på krafterna att fatta beslut kring sin träning samtidigt som man vill göra massor av andra saker som att jaga, köra motorcykel, jobba och planera vad familjen ska hitta på. Därav ska det bli grymt att ha någon annan som brinner för just min utveckling träningsmässigt som tänker och planerar, medans jag bara ger mina mål och riktlinjer!

Hoppas att ni följer med i experimentet. Det känns som ett riktigt bra sätt för mig att göra något för mig själv. Så Private Training Online – nu kör vi då. För min egen del – dags att leverera och leda genom exempel…

2 tankar kring ”Kul sponsring & projekt att skriva om – Private Training Online

 1. Charlotte

  Åh, vad roligt att följa!
  (Och vad kul med ett nytt inlägg, jag har saknat dina uppdateringar, även om jag hållt tillgodo med arkivet)
  Hoppas det inte leder till någon press att uppdatera bloggen iochmed samarbetet, utan att du gör det för att det är motiverande och givande:)
  Tack för all inspiration!
  Charlotte

  Svara
  1. Led genom exempel Inläggsförfattare

   Kul att du tycker det. Kommer nog bli några mer inlägg framåt än det varit… Några kortare än vanligt misstänker jag, men ändå. 🙂 samma humor förhoppningsvis.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.