Nya fasta sidor på led genom exempel!

Zemanta Related Posts ThumbnailTvå nya fasta sidor har precis publicerats på bloggen!

  1. Min syn på hälsa
  2. Kom igång

Jag kommer allt oftare till slutsatsen att mycket av det jag har velat dela med mig i termer av kunskap redan har ett eget inlägg. Förvisso är det så att man alltid kan vinkla saker, men generellt har jag skrivit av mig mycket av min syn på hälsa, mat och träning.

Därför har det blivit viktigare för mig att göra det så enkelt och överskådligt som möjligt för såväl  nya som gamla läsare av bloggen. Framförallt då bloggens hela syfte är att på ett så bra sätt som möjligt ska inspirera till att ta ett första steg på en resa mot stor förändring och bättre hälsa!

Nu finns det en sida – Min syn på hälsa – som knyter samman mina andra fasta sidor om mat, träning och löpning till en helhet. I anslutning till det finns det också en sida – Kom igång – som syftar till att ge en sammanfattning av mina råd för att just ”komma igång” med resan. Bägge sidorna ligger i huvudmenyn och kommer säkert förfinas allt eftersom, men det huvudsakliga innehållet är på plats!

Avslutande tankar

Det första steget är alltid värst att ta. Tänk om det blir fel. Tänk om det inte kommer funka. Tänk om jag tappar något av formen jag byggt upp (trots att det lett till skador). Tänk om [vad som helst] händer. Bättre att jag fortsätter som vanligt…

Det är en omedveten, hypersnabb argumentation vår hjärna gör åt oss. Snabbt och enkelt för att vi i grund och botten inte gillar förändring. Det är alltid bekvämt att fortsätta ”som vanligt”. Men ibland funkar inte det. Ibland måste vi våga. Ibland måste vi helt enkelt våga göra något nytt för att utvecklas.

För att kunna leda genom exempel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.