Så mycket att skriva – så lite tid – semesterdags!

20130701-211526.jpgJag kommer att skriva något mer oregelbundet under sommaren – det är bara att konstatera att jag anser det vara att leda genom exempel att TA SEMESTER! Jag har haft lyxen att få 7 veckor totalt i sommar – en del föräldratid själv med barnen och en del semester – och då ligger fokus på att laga mycket mat från grunden (min stora hobby), leka loss med barnen för roligare träning och njuta av mycket sol för att optimera D-vitaminet! Jag kommer fortsätta att träna precis som vanligt, men det är helt klart mer utmanande på sommaren när det inte är ”vardagsrutiner” och dagistid för barnen! Så det kommer en del kul inlägg på det temat också.

På den lite mer faktabaserade fronten hade jag en riktigt intressant diskussion om kaloriräkning häromdagen som det kommer en bra sammanfattning över snart! Men som sagt – under sommaren får ni räkna med lägre inläggsfrekvens. Misstänker att även ni läsare kikar mindre på datorn då..!

Följ gärna bloggen eller facebooksidan så slipper ni kika in för att kolla om det kommit något nytt!

Så för att inte göra det för tråkigt så kommer här lite nytagna bilder som kommer kommande inlägg på matfronten kommer beröra!

Led genom exempel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.