Sammanfattning av bloggen är på G… Men det tar tid!

Zemanta Related Posts Thumbnail

Första bilden som kom upp på bloggen…

Kära läsare – då bloggen nu närmar sig 200 inlägg har jag valt att lägga rejält med tid på ett sammanfattande inlägg av allt jag skrivit under den här tiden. Jag vill att det ska bli bra, vilket har gjort att det inte kommit så många inlägg den här veckan då det tar en hel del tid att knåpa ihop.

Förhoppningsvis ger det er tid att testa surdegspannkakorna eller något annat spännande recept!

Om inte annat vill jag gärna lyfta fram de tidigare bloggsammandragen – för det är lätt att glömma allt som skrivits, och jag vill ju gärna tro att en del har varit vettigt!

Håller planen så kommer inlägget på söndag. Tills dess – trevlig helg och vem vet, kanske blir det ett skogspass i helgen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.