Sommarformen – resultat av hela årets kost och träning!

bild 2

Lite mer muskler har lagts till under sommaren – trots god mat och vin!

Det är tråkigt att se hur det blir panik i mångas blick när det är dags för sommar och avklädda kroppar igen – det behöver inte vara så!

”Led genom exempel” finns till för att inspirera till förändring mot bättre hälsa och med det kommer såväl bättre kroppskännedom som bättre fysisk form!

Det är upp till dig kära läsare att bestämma dig för hur du vill se ut, må och känna dig NÄSTA sommar. Sommaren 2013 är över – kanske är du i bättre form än när den startade, kanske är du i sämre form… Men oavsett så är valet ditt huruvida du vill slå in på den väg som den här bloggen guidar till eller fortsätta ”som vanligt”!

”Led genom exempel” visar en väg för långsiktig, hållbar hälsa utan en massa förbud, blodsmak och ”no pain, no gain”-mentalitet genom god mättande riktig mat och roligare, njutningsfull träning! Det är en väg mot en god hälsa som garanterat kommer att stöpa om din kropp rejält OAVSETT befintlig form!

För att göra ett informerat val

Läs igenom sidorna nedan och läs gärna även de inlägg jag länkar till i sidorna för mer fakta!

Sugen på att hänga med? Led genom exempel och se till att sommarformen 2014 är precis så som du vill vara hela tiden för resten av ditt liv!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.