2 tankar kring ”Surdegsbak – ny sida i huvudmenyn under ”Prylguide och inspiration”!

 1. Anders

  Hej! Kul blogg. Jag såg att du hade som mål att dra 3 x kroppsvikten i marklyft. Hur ser din träning ut för att nå det målet?

  Anders (En annan del av Älta)

  Svara
  1. Led genom exempel Inläggsförfattare

   Tjena Anders,
   Tack, tack. Mjaaee kan väl inte påstå att jag har direkt lagt upp någon specifik träning för att nå det målet. Har en tanke om att göra en mer riktad insats mot det efter Stockholm Maraton. Men jag tänker mig att följa något av de rekommenderade uppläggen för styrkeökning på styrkelabbet.se. Som det är idag tränar jag väldigt allsidigt med endast 1, max 2, tunga lyftpass i veckan och även om min styrkeutveckling varit riktigt bra så kommer jag behöva köra med fokuserat för att nå 300%. Så inget superbra svar, men väl en varm rekommendation att gå in på styrkelabbet.se!

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.