föresolenInte varje dag jag bara lägger upp en bild – men idag är det befogat. Jag blir själv fantastiskt inspirerad av vackra sommarbilder så här kommer en från idag! Vaknade redan vid 05:05 och kände mig pigg i kroppen så jag gick upp. Väntar på att kaffet ska bli klart och sedan blir det ett lite längre löppass i mitt eget lågpulstempo utan viktväst!

Det är lyxig egentid samtidigt som det faller i kategorin ”leda genom exempel”!

#brastartpådagen

2 tankar kring ”Tidig start på dagen…

    1. Led genom exempel Inläggsförfattare

      Hahaha ja eller hur! OM man är stark nog så att det inte gör en till en urvriden disktrasa som inte orkar med familjen… 😉 Hoppas att dagen framåt var bra!

      Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.